Λαυριο Φωτια : Μηχανική βλάβη στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο AQUA STAR ... : Και με αντίθετη κατεύθυνση ανέμου για την πούντα ζέζα και το σούνιο.

Λαυριο Φωτια : Μηχανική βλάβη στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο AQUA STAR ... : Και με αντίθετη κατεύθυνση ανέμου για την πούντα ζέζα και το σούνιο.. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, το μεσημέρι της πέμπτης, σε δασική έκταση, στην περιοχή πούντα ζέζα, στο λαύριο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην θέση μαρκάτι, στην ευρύτερη περιοχή του λαυρίου και του δήμου λαυρεωτικής. Αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας εκκενώστε τώρα προς λαύριο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα, όπου υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς είπε: Φωτιά στο λαύριο © eurokinissi/φωτησ βροτσησ. Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην θέση μαρκάτι, στην ευρύτερη περιοχή του λαυρίου και του δήμου λαυρεωτικής.

Παρελθον ο Ομαρ, υπογραφει «χρυσο» συμβολαιο - Πρωην της ...
Παρελθον ο Ομαρ, υπογραφει «χρυσο» συμβολαιο - Πρωην της ... from www.e-magazino.gr
Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, καθώς επιχειρούν για την κατάσβεση της. Δυνατοί άνεμοι πνέουν στην περιοχή. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού internet παίζει μπάλα εδώ! Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Φωτιά στο λαύριο © eurokinissi/φωτησ βροτσησ. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, το μεσημέρι της πέμπτης, σε δασική έκταση, στην περιοχή πούντα ζέζα, στο λαύριο. Έβαλε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση με ένα βεγγαλικό που άναψε μέσα στο αυτοκίνητό του!

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

Στην μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί 38 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2. «είναι πολύ μεγάλη η φωτιά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς είπε: Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε χαμηλή βλάστηση σε. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Στο σημείο έχουν σπεύσει 38 πυροσβέστες. Ξέσπασε σε δύσβατο σημείο με χαμηλή βλάστηση. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή περιοχή μαρκάτι κερατέας.

Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, καθώς επιχειρούν για την κατάσβεση της. «είναι πολύ μεγάλη η φωτιά. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, το μεσημέρι της πέμπτης, σε δασική έκταση, στην περιοχή πούντα ζέζα, στο λαύριο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα.

Μεγάλη αναζωπύρωση στην Κερατέα - Σηκώθηκαν τα ενάερια ...
Μεγάλη αναζωπύρωση στην Κερατέα - Σηκώθηκαν τα ενάερια ... from debater.gr
Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε ένα δύσβατο σημείο, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, το μεσημέρι της πέμπτης, σε δασική έκταση, στην περιοχή πούντα ζέζα, στο λαύριο. Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας εκκενώστε τώρα προς λαύριο. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Έβαλε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση με ένα βεγγαλικό που άναψε μέσα στο αυτοκίνητό του!

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα.

Η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού internet παίζει μπάλα εδώ! Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, το μεσημέρι της πέμπτης, σε δασική έκταση, στην περιοχή πούντα ζέζα, στο λαύριο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. «είναι πολύ μεγάλη η φωτιά. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Η νεότερη ενημέρωση από το γραφείο καλύτερη είναι η εικόνα από τη φωτιά στο λαύριο, καθώς δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο. Και με αντίθετη κατεύθυνση ανέμου για την πούντα ζέζα και το σούνιο. Στο σημείο έχουν σπεύσει 38 πυροσβέστες. Η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε ένα δύσβατο σημείο, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Η φωτια ειναι πολύ μακριά (νοτίως της ε.β.ο. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

Η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού internet παίζει μπάλα εδώ! Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην θέση μαρκάτι, στην ευρύτερη περιοχή του λαυρίου και του δήμου λαυρεωτικής. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης εμακ, 11 οχήματα και 1 ελικόπτερο. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής. Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, καθώς επιχειρούν για την κατάσβεση της.

Φωτιά στην Κερατέα: Ενδείξεις για εμπρησμό- «Αμάξι με φιμέ ...
Φωτιά στην Κερατέα: Ενδείξεις για εμπρησμό- «Αμάξι με φιμέ ... from thecaller.gr
Στο σημείο έχουν σπεύσει 38 πυροσβέστες. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Στην μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί 38 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2. Και με αντίθετη κατεύθυνση ανέμου για την πούντα ζέζα και το σούνιο. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης εμακ, 11 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα, όπου υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Πριν λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του οικισμού. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Πριν λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του οικισμού.

Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, καθώς επιχειρούν για την κατάσβεση της. Η νεότερη ενημέρωση από το γραφείο καλύτερη είναι η εικόνα από τη φωτιά στο λαύριο, καθώς δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε χαμηλή βλάστηση σε. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής.σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Έβαλε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση με ένα βεγγαλικό που άναψε μέσα στο αυτοκίνητό του! Η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού internet παίζει μπάλα εδώ! Φωτιά στο λαύριο © eurokinissi/φωτησ βροτσησ. «είναι πολύ μεγάλη η φωτιά. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή περιοχή μαρκάτι κερατέας. Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής. H φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.